BAGIETKA Z PALUSZKAMI RYBNYMI W TOWARZYSTWIE FRYTEK

  • 2
  • przekąska
  • 4zł/os.

Lista składników

2 mini bagietki francuskie
8 paluszków rybnych Frosta
2 łyżki majonezu
2 łyżki borówki do mięs
1 czerwona cebula
świeża sałata lodowa
frytki Super Long Aviko
masło
sól

Przygotowanie

Frytki oraz paluszki rybne przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Bagietkę przekrawamy na pół i smarujemy delikatnie masłem. Na jednej z części układamy sałatę oraz paluszki rybne muśnięte majonezem i borówką. Dodajemy pokrojoną w talarki cebulę. Całość podajemy z gorącymi frytkami posypanymi solą.

Połączenie doskonałe!

Kanapka

ann@sadowy

UdostępnijPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook